De complete redactie van ons onvolprezen familiemagazine is vanavond te gast geweest bij Marcel en Agnes in Gouda. Uitgenodigd voor een uitgebreide Aziatische, en dan vooral Koreaanse en Thaise, maaltijd. Niet minder dan tien gerechten op een rijtje. En allemaal van de bovenste plank. Restaurantkwaliteit!
,,Lieve Booisterbode,'' had Agnes gemaild, ,,jullie werken allemaal zo hard aan die krant en jullie staan altijd klaar als ik in Rotterdam Oosterse gerechten wil kopen, dat ik iets terug wil doen. Kom eens langs voor een hap.''
Dat hebben we ons geen twee keer laten zeggen. Terwijl Leen alvast lubberde aan het wit wijntje en Antje genoot van de voorpret, zat één bode-medewerker al vroeg klaar met de stokjes. Er werd van alles tevoorschijn getoverd: garnalen in beslag gefrituurd, zelf gemaakt dim-sums, Koreaanse rijst, komkommer in zuur, rijstkoekjes met biefstukreepjes, en nog veel meer. Het kon allemaal niet op.
De Goudse Booistertak is uitgenodigd voor een tegenbezoek aan Rotterdam. Met een hap erbij.
5 opmerkingen:
je kan gerust wel zeggen,dit is een
meesterkok....want het ziet er allemaal
heerlijk uit!
inplaats van chinees op zondag kan ik
zeker wel bestellen in gouda??
aziatisch,, mmmmmmmmmmm
lekker
willem.
je kan zondag bij mij komen eten,,
argentijnse spruiten (3 in een blik )
of groene haring met jam ertussen.
heerlijk,, willem
nee joh,willem,wat denk je van rabarber
met suiker!!
wordt er ook nog eens wat georganizeerd voor alle trouwe betalende lezers????
in gouda dan ??
gr b
Een reactie posten