Jawel, al vroeg in de ochtend is vandaag de helft van de redactie tipsy, want de Booisterbode bestaat vier jaar en de feestelijkheden zijn meteen begonnen. Champagne bij het ontbijt, champagne bij de lunch en champagne bij het avondeten. En al die cadeaus van onze lezers en lezeressen, al die flessen wijn! Het is niet aan te slepen. Waar hebben we dit aan verdiend?
En dan die lovende woorden! Neem Witfrans: ,,De bode wordt gespeld. En leuk dat er buitenlandse correspondenten zijn. En dat er spreeuwen in Maasland en slakken in Maassluis zijn. Dat Jan een Sparta-Piet is, en dat Leens duiven eigenlijk in Maassluis thuishoren, dat Huug het beste kan verven, Piet nog beter kan klussen, Wim het snelste is met zijn scootmobiel, Cor pas is verhuisd, Anneke weer Maassluise wordt, Alie al weer een poosje oma is, en Dirk naast oma mag liggen, en Bert niet stil kan liggen, en dat Herman en Marcella al een tijdje Rotterdammers zijn en Nico de op een na jongste.''
Hier zwijgt de hoofdredactie even. Zoveel prachtige, lovende en inspirerende woorden. Het wordt te veel.
13 opmerkingen:
ik zou zeggen op naar de 5 jaar...
en dan een klein feestje op de redactie.....
net als bij oud en nieuw...
gr b
waar blijft de tijd!
Gefeliciteerd voor het verzorgen voor de Booisterbode en weer verrassend vernieuwd geweldig.
bedadankt
Vld
Van harte gefeliciteerd! Hopelijk blijft het nog een lange tijd doorgaan. Dus oproep aan iedereen om toch steeds weer iets te sturen...
Vandaag trouwens ook onze trouwdag, alweer 21 jaar, idd waar blijft de tijd... :-))
Cora & Hugo
gefeliciteerd hugo....
ga zo door....
gr b
en cora ook natuurlijk
Gefeliciteerd redactie met deze, toch, mijlpaal van onbaatzuchtige journalistieke arbeid. Op naar het lustrum!
Van harte gefeliciteerd, volgend jaar een feestje. Misschien een aziatische tafel, ik help wel mee in jouw prachtige keuken.
Bewaar wat van die champagne voor ons dorstige lezers.
Ja,ja,hulde aan de redactie en medewerkers!
Een feestje hoort daarbij.
Een kist champagne is onderweg naar de redactie.Met ook nog wat oude kaas!
En een emmertje haring(zelf schoonmaken).
Het wordt bezorgt door de goudse koerier.
Een nieuw bedrijf met toekomst.
Geniet er maar van!
Een trouwe lezer uit gouda!
Van harte gefeliciteerd met onze Booisterbode, voor iedereen die het leest of een bericht heeft geplaatst.
Verder nodigen wij de gehele redactie uit om bij ons te komen eten om dit heuglijke feit te vieren.
grt Piet en Lilian
ik zou zeggen: ga zo door!
zo blijven we op de hoogte van het wel en wee van de familie!
Jeetje, met de volledige redactie eten in Maasland, dat lijkt ons allemaal een geweldig plan. Net als dat van Agnes om het 5-jarig bestaan te vieren met allerlei hapjes. Koreaanse in de eerste plaats, een rijstsalade van Alie, en ik ook wat? Wie nog meer? Op weg naar een volle tafel in 2012?
ik maak piyaz....
heerlijke witte bonensalade.
gr b
Een reactie posten